Referenties

Dít is waarom ik mijn werk zo leuk vind!

Met de begeleiding van Margreet is er een hele stevige basis onder mijn bedrijf gelegd. Niet alleen kijkt ze financieel scherp mee en heeft ze handige tips, maar ook persoonlijk heeft ze mij gecoacht. Door het bevragen van keuzes en overtuigingen die ook invloed hadden op mijn financiële situatie. Dit doet Margreet op een hele warme en persoonlijk betrokken manier. Een financieel stevig fundament is zoveel meer dan alleen boekhouding. Hierdoor is er rust gekomen omdat mijn financiële zaken niet alleen op de korte maar juist op de lange termijn dik in orde zijn. Deze basis geeft rust, ruimte en plezier om ook de andere kanten van mijn bedrijf te laten groeien.

Hananja Riddersma

PedagOOG voor de toekomst

Let's grow green 

Aanbeveling van een klant

Enerzijds helpt ze je om boekhouding eenvoudig te maken. Nog veel belangrijker is (wat mij betreft) dat ze je helpt om inzicht te krijgen in de financiële situatie van je bedrijf. Heerlijke Noord-Hollands droge directheid ;-). Mij heeft ze geholpen om te zorgen dat ik na mijn scheiding kon gaan leven van mijn bedrijf dat daarvoor meer een hobby was (die geldt kostte). Heb nu ook gewoon buffer voor magere tijden.

Aanbeveling van een klant 

Wat ben ik blij dat ik bij Margreet terecht gekomen ben!
Ik werkte met Excel met overzichtjes en maakte mijn facturen in Word.
Door haar begeleiding en hulp heb ik nu écht overzicht en dat kost me gemiddeld een uurtje per week!
Fijne, goede en duidelijke uitleg en door de verschillende ‘potjes’ is het overzicht nog beter!

Coralien van Rossum - demetamorphose.nl 

Een recensie van een klant waar je warm van wordt 😉

BOEKHOUDEN LEUK?

Volgens mij is het nog maar 2 jaar geleden...

Ik deed mijn boekhouding nog steeds houtje - touwtje. Wel netjes hoor. Maar zonder écht verstand van zaken.

Veel 'op gevoel'.

En eens per jaar keek mijn toenmalige boekhouder met mij mee.

Kan ik nu deze investering doen? Eh... volgens mij wel. Het staat op mijn rekening. Er staat genoeg op mijn rekening. Dus ik DOE het!

Op een dag bleek dat het NIET goed ging. Ik was meer gaan verdienen. Ik kreeg niet de juiste feedback dat ik wat aanpassingen had moeten doen. En dus... kwam er zo aan het eind van het jaar de situatie dat ik bleek veel meer af te moeten dragen aan de belastingdienst dan ingecalculeerd. Puntje miscommunicatie onderling.

Ik heb 3 maanden keihard gewerkt. Voor niks. Financieel gezien. Om alles netjes te kunnen voldoen. Belangrijke les.

Ik hoorde over een systeem waarin je leert werken met verschillende geldpotjes. Een systeem dat de boekhouders die ik kende niet kenden. Misschien zelfs een beetje raar vonden. Maar ik kwam Margreet tegen. En die legde het mij uit. En het klonk zo ongelofelijk logisch en overzichtelijk, dat ik besloot mee te gaan in dit systeem.

Het allerleukste van dit systeem? Dat je eerst de winst pakt uit wat er binnenkomt. Je maakt altijd winst. En je verdeelt het geld verder over potjes kosten, salaris, belasting en spaart ook voor je pensioen en onverwachte omstandigheden.

Geen verrassingen meer. Dus rust!!

Wat ook rust geeft is dat ik bijna geen werk meer heb aan de hele administratie. Volledig gesystematiseerd. Kind kan de was doen.

Ik ben superblij dat ik met Margreet werk. Ik weet nu precies wat ik financieel gezien wel en niet kan doen.

WAARSCHUWING:

Als je een stoffige boekhouder zoekt, neem dan zeker géén contact op met Margreet! Die is veel te leuk!

Astrid Davidzon – zoninjeleven.nl

Sinds ik begin dit jaar Margreet als boekhouder heb, is het leven een stuk lichter geworden. Toegeven, het blijft natuurlijk gedoe, maar ik doe inmiddels vol zelfvertrouwen (en nog net niet lachend) aangifte BTW… Onderduiken hoeft niet meer ?

Mark Vroonland – happyhara.nl

Margreet is een topper! Van wat mijn huis-tuin-en-keuken administratie was, heb ik samen met Margreet een volwassen boekhouding kunnen maken. En ik snap het zelf ook nog! ?


De grote winst zit letterlijk en figuurlijk in het feit dat ik me nu in control voel over mijn inkomsten en uitgaven. Ik weet precies wat wel en niet kan en dat geeft heel veel rust en vrijheid! Kortom, een echte aanrader om met Margreet aan de slag te gaan en van haar te leren!

Martine Zweers – vitamaz.nl

Wow! Ik heb nu een bijzondere boekhouder… echt een topvrouw! Iemand van wie ik energie krijg! Het was hard nodig. Ik dacht dat ik goed bezig was met mijn cijfers, maar ik bleek toch geen inzicht te hebben in hoe het er nu echt voorstond met mijn bedrijf.


Inmiddels hebben we alles op de rit. Oeps, wel confronterend. Maar beter nu dan wanneer het te laat is. Margreet, dank je wel dat je alles zo voortvarend hebt uitgepakt en helder hebt uitgelegd. Ik blijf graag met je samenwerken.

Astrid Davidzon – zoninjeleven.nl

Vandaag voor het eerst in 17 jaar mezelf een echt salaris uitbetaald! ?Voorheen had ik totaal geen grip op mijn cijfers en nam simpelweg iets op als t nodig was van een rekening waarvan ik niet wist hoeveel nu eigenlijk voor mij zou zijn.


Dankzij Margreet Roels heb ik nu een dashboard waarmee ik kan vooruitkijken en sturen. Dankzij Margreets enthousiaste, doortastende en praktische begeleiding heb ik nu overzicht en grip op m’n financiën. Het levert mij veel rust op en het is nog leuk ook! 

Christien Innikel – zigz8.nl